Verbinding

Verbinding is

De Verbinding met de Mensheid, met elk mens, met jou is. Het is er. Na het maken van een afspraak wordt tijdens de Ont-moeting de Verbinding bekrachtigd wat vaak leidt tot een verbinding in de vorm van een samenwerking voor onbepaalde tijd. Over de Verbinding heb ik zelf geen enkele zeggenschap over of invloed op. Het gebeurt doordat het er is en zal in de Ont-moeting worden bekrachtigd.

Sta je er voor open, je hebt een hulpvraag, dan zal in Verbinding tijdens de Ont-moeting duidelijk worden wat de bedoeling is, wat het benodigde is en wat de behoefte is. Elk woord is te veel om wat er gebeurt in deze Verbinding toe te lichten. Dit kan alleen worden ervaren tijdens en na een Ont-moeting.

Deze Verbinding is met elk mens en geldt voor individuele begeleiding van individuen. Dit geldt ook voor begeleiding binnen organisaties, programma’s, projecten waarin de mens de kern is.

Het is en blijft mensen-werk vanuit een Geestelijk oogpunt.

Uiteindelijk is en blijft de mens centraal staan. Dit is voor mij altijd geweest en zal altijd zijn. Dit is onvoorwaardelijk mijn uitgangspunt en tevens noodzakelijk, anders zou het vanuit willen zijn en niet werken.

Tot onze Ont-moeting!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Artikel