Altijd keuzevrijheid wel of niet vaccineren

Ieder heeft altijd keuzevrijheid wel of niet vaccineren. Lees altijd eerst de bijsluiter van het Leven!

Bijsluiter van het Leven!

Het immuunsysteem van de mens is het slimst in het maken van antistoffen. Het immuunsysteem van de mens is veelzijdiger dan van welk dier dan ook. De mens getraind als omnivoor, vele gifstoffen, bacteriën en virussen binnen krijgend, heeft een immuunsysteem ontwikkeld die krachtig, effectief en zeer gevarieerd is, ook tegen een bepaald virus zoals het aidsvirus, de vogelgriep of Covid. Al hoe wel de laatste redelijk nieuw is voor het immuunsysteem.

Uiteindelijk zal de mens dan zelf de weerstand krijgen, immuun worden en antistoffen kweken om dit te bestrijden. De mens zal steeds weer welke mutaties van virussen ook, op eigen kracht zonder ingrijpen van de wetenschap overwinnen. Doch doordat de wetenschap en farmaceutische industrie ingrijpt in een patroon die zij niet kent, begrijpt zij niet dat ze iedere mutant van een virus die zij bestrijdt, de gelegenheid geeft vele nieuw mutanten te vormen.

In feite kweekt de wetenschap en farmaceutische industrie zelf uiteindelijke zoveel gemuteerde virussen dat zij niet meer in staat is om deze te bestrijden.

De wetenschap en farmaceutische industrie begrijpt jammer genoeg nog steeds niet dat virussen een patroon hebben om de kracht van de sterkste te laten overleven. Het is een natuurlijk patroon. Het hoort bij de evolutie van het fysiek leven, het stoffelijk leven op aarde. Dat patroon is een patroon die voor zichzelf zal werken en die nooit te bestrijden is. Het is slechts te verschuiven met de vele gevolgen van dien. Uiteindelijk, omdat ieder mens graag wil leven, laat men zich vaccineren en de vaccins doen hen werk.

De vaccins roepen tegelijkertijd mutaties op, mutaties van virussen en bacteriën die uiteindelijk niet meer te bestrijden zijn. Vele mensen die antibioticum hebben genomen in het verleden, merken dat het niet meer werkt en dat ze andere stammen moeten hebben om bepaalde bacteriën te bestrijden. Ook dat zal uiteindelijk niet meer gaan totdat men lijdt aan bacteriën en virussen die door de artsen niet meer zijn te bestrijden. De wetenschap en farmaceutische industrie bewijst haar onvermogen op dit gebied en toch gaat zij door met haar patroon om nog meer mutanten te kweken, dan die uiteindelijk op natuurlijke wijze vanzelf zouden zijn ontstaan.

Maak je keuze uit keuzevrijheid!
🙏⭐☀️💖💫

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Artikel