Handlegging

Tijdens een Ont-moeting is een Geestelijke Handreiking gericht op de behoefte in je proces van menswording vanuit bewustzijn en geest. Via deze Handreiking vanuit verruimd Bewustzijn buiten ruimte – tijd, wordt getracht de hulpvraag en (toekomstige) levensvragen van je te beAntwoorden, en wordt getracht je als cliënt verder te ontsluiten tot zich zelf c.q. tracht een stap richting ware essentie te laten zetten.

Een Ont-moeting wordt afgesloten met een Handlegging. Tijdens de Handlegging kan de cliënt worden aangeraakt en dat zal expliciet vooraf worden aangegeven. Een Handlegging is alleen boven het middenrif/maag en noodzakelijk punten kunnen worden aangeraakt.

Via een Handlegging kan je ware essentie beter tot aanzijn komen via ontsluiting als Wezen en naar de Bron, God. Dit gebeurt vanuit het Levensaspect buiten ruimte-tijd waardoor je bewustzijn kan worden verbreed, verdiept en verruimd, blokkades kunnen worden gereduceerd of worden opgelost en je persoonlijkheid zal ontvormen door het laten van het “niet-Zelf” en parallel transformeren naar het Wezenlijke (Zelf). Uiteindelijk zal het nieuwe, jou als Wezen via de persoonlijkheid zich gaan uitdrukken, manifesteren, leven en tonen.

Expliciet opgemerkt zie intentie met name punt 2 en 3 bij “Intentie en Waarden, Werkwijze en Algemene Voorwaarden