Krachten schaduw v.s. Licht

Alles wat de wilsbeschikking van de mens boycot, remt, begrenst en onderdrukt, dat is van de krachten van de schaduw. Alles wat dogma is, alles wat beperkend is en onderdrukkend is, is vaak uit deze richting afkomstig en tracht de mens te persen in nieuwe wereldorde met verminderde vrijheid. Dat plan zal niet slagen.

Daar waar de mens in vrijheid kan kiezen, voor zich zelf mag beslissen, dat is van de kracht van het Licht. Daarom is de kracht van Aquarius vrijheid, onafhankelijkheid, zelfbewustzijn, en ook zelfverantwoording.

Als je iemand helpt, mag je er vanuit gaan dat de persoon in kwestie geholpen wilt worden. Leg uit en maakt begrijpelijk hoe men aan het licht kan verbinden en welke reactie dat bij de personen – die zich voor het eerst verbinden aan het licht – oproept in de schaduwwereld, en dat zogenoemde negatieve verbindingen, snoeren van negatieve energieën de mensen willen afremmen om dit licht te vinden.

De aloude tegenstelling : op het moment dat men het licht zoekt, zal de schaduw zeggen dat het licht de schaduw is en dat zij in de schaduw gaan begeven, terwijl ze zich in feite naar het licht willen wenden. De mens raakt vertwijfeld en blijft bij de oude energieën. De machthebbers in de schaduw denken zo gewonnen te hebben.

Maak de keuze voor je zelf op welke Krachten je richt!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Artikel