Alles is energie

Energie is atomische stof dat uit de Bron komt dat bevrucht wordt met het Geestelijke uit dezelfde Bron. Op elk brandpunt tussen beiden ontstaat Leven dat via aantrekking de Stof aantrekt, vorm maakt, en zo het Leven uitdrukt. Daarom zie je eruit als wie je bent als mens, een konijn als konijn, atoom als atoom, de Aarde als Aarde, ster als ster, etc etc.

Deze Kosmische Wetten gelden altijd, voor Alles. Dit zien als mens maakt veel bewust, en door niets te doen (dus niets te willen) maakt dat het benodigde in de vorm aantrekt om te voeden, zichtbaar te worden (door minder of geen ruis, rook en/of mist door niet te willen), op te lossen zodat het brandpunt, de Ziel meer kan stralen doordat de 3 omhulsels transparanter worden. De 3 omhulsels zijn het mentale, astrale/emotionele en grofstoffelijke lichaam.

De frequentie neemt toe en waarop wordt geresoneerd mag worden opgelost, gereinigd, geheeld, geabsorbeerd, verheven, om zo nog transparanter te worden en meer te stralen.

Dit wetende (hier boven summier verwoord) is het onmogelijk dat een leven een ander leven aanvalt behalve vanuit denken, strijd, kwaad, angst etc. Alleen indien de ogen gericht zijn hierop en op materie, kunnen dit (be)denken.
Zoals gezegd: alles draait om resonantie en frequentie en is allemaal energie.

Aller belangrijkste in deze is bewust te zijn van datgene dat dat Ziet, omarm zo het Leven, gedragen door Hem, het Leven, valt het Leven je toe.
🙏⭐☀✨

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Artikel