Levenskracht en -vreugde

Grondslag voor wat is

Zijn, inspireren, motiveren, dienen, troost bieden, verdieping brengen waar nodig van de geestelijke bewustwording vanuit zelf-bevestiging dat leven is. Of te wel gewoon me zelf zijn, in mijn kracht staan en mijn proces van menswording vanuit bewustzijn en geest gaat elk moment door. Dit Zijn komt niet zo maar.
Dit komt door een onstuimig leven met grote hoogtepunten, met diepe dalen, met grote groei stuipen, in blijven hangende situaties en een relatief ‘hoog’ zelf bewustzijn.

Mijn motto is “Leef je leven”. Liefde voor Leven. Problemen waarmee je worstelt, ziektes, kanker leren we begrijpen als we begrijpen dat leven, ‘leven is’. Niet alleen fysiek, mentaal en emotioneel, ook proces van menswording vanuit bewustzijn en geest is een belangrijke factor in leven. Dit geldt ook voor elk symptoom, elk signaal, elk situatie van ziekte als een status van leven hoe je je leven leeft. M.a.w. het leven is een grote energie (Chi, Prana) die vorm aanneemt naar de lessen die er dienen te worden geleerd. Deze lessen kun je niet ontlopen. Het leven is ook niet maakbaar en door de signalen, symptomen en situaties te begrijpen, kan je meer tot je zelf komen en wat meer uit je vanuit je zelf je leven.

Bewust zijn geeft vorm aan je leven, echter de mens denkt dat het leven kan worden vorm gegeven.
Je kan er alleen maar zijn, barmhartig vanuit je hart onbaatzuchtig leven op jouw manier.

Dit is in het kort mijn boodschap waarvoor en waar achter ik sta. Kijk naar de Schepper en CO uitzending van NCRV op 5 december 2011 waarin ik mijn leven uitleg: http://schepperencotv.ncrv.nl/ncrvgemist/5-12-2011/schepper-co-aan-tafel-0. Tevens is een nieuw managmentboek uitgekomen waarin hoofdstuk 4 “onderbaatzuchtig handelen” gewijd is met mijn persoon als portret, hetgeen ik leef en voorbeeld: http://www.managementboek.nl/boek/9789089643650/eigentijds_idealisme-gabriel_van_den_brink.

Leef je leven! Wees bewust dat je elk moment deze keuze kan maken. Ik hoop je snel te ont-moeten.

Liefs

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Artikel